Missie, visie en waarden

Onze visie
TekniPlex wil een betrouwbare partner zijn voor haar klanten.
Wij willen leider zijn in het creëren en commercialiseren van nieuwe materialen, technologieën en producten door gebruik te maken van onze wereldwijd verspreide efficiënte productiefaciliteiten.
Bovendien wil TekniPlex als werkgever de “beste keuze” zijn voor mensen die belang hechten aan een veilige werkomgeving waar men samenwerking, uitdaging en voldoening hoog in het vaandel draagt.

Onze missie
TekniPlex is een technisch divers en wereldwijd bedrijf, actief in het ontwikkelen en vervaardigen van producten met toepassingen in de medische, farmaceutische en voedings- en verpakkingssector.
Wij creëren toegevoegde waarde voor onze klanten en voor ons bedrijf door het naleven van de hoogste normen op vlak van veiligheid, kwaliteit, innovatie en tevredenheid, en dit in al onze interacties met werknemers, klanten en leveranciers.

Onze kernwaarden
Integriteit en vertrouwen
We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor het respecteren van de hoogste gedragsnormen, waaronder integriteit (eerlijk in onze intenties en handelingen), ethisch handelen, oprechtheid en respect voor vertrouwelijkheid.
We behandelen onze klanten en bedrijfsmiddelen met het respect dat ze verdienen.

Veiligheid en milieu
We garanderen onze eigen veiligheid en de veiligheid van derden.
We dragen zorg voor het milieu en nemen bedrijfsbeslissingen met respect voor veiligheid en milieu.

Waardering en tevredenheid van werknemers
We waarderen iedere medewerker om zijn eigen sterktes, mogelijkheden en perspectieven. We engageren ons tot gelijke kansen op de werkvloer, en willen de balans werk en privé respecteren.
Samen met de werknemer streven we naar job voldoening omdat we ervaren dat mensen moeten kunnen groeien, hun horizonten uitbreiden en nieuwe uitdagingen aangaan.

Klantenloyaliteit en tevredenheid
We ijveren voor een hoge loyaliteit van onze klanten, door het creëren van een optimale klantentevredenheid.
Dit vereist respect voor onze klanten, oor naar hun behoeften, kennis van hun verwachtingen en het opbouwen van stevige klantenrelaties om zo deelgenoot te worden van hun succes.

Innovatie
We zoeken continu naar verbeteringen en moedigen aan tot creativiteit en onderlinge uitwisseling van kennis.
We willen medewerkers aanzetten tot het formuleren van verbeteringsvoorstellen, het proactief zoeken naar groeiopportuniteiten en het vergaren en delen van kennis.

Uitmuntendheid
We streven naar “het best mogelijke” voor onze producten en onze service en beogen professionaliteit in alles wat we ondernemen.

  • en